zac pratar svenska :D

haha ja jag är zac efron tokig , jag bara älskar det här klippet :D

happy halloween everybody !

hej bloggen , nu är jag lite piggare för att berätta lite om ^ det korta lägret ^ , ni kanske fattar varför jag är trött? jo vi sov ingeting.. så derekt när jag kom hem gick jag o la mig i typ 3 timmar eller mer. så himmla skönt , jag önskade att vi kunde sova på lägret så man kunde gå ut och göra något en fredagkväll , egentligen skulle vi ha en liten tjejkväll kanske , men nej GUD vad trött jag är , lägret var kanske inte så roligt som vi hade hoppats på men det var väll lite kul ändå , iaf på kvällen (: sen klockan 00:00 skulle vi gå spökvandring två&två i skogen o lite runt där vi va , HELT  kolsvart och kalt & SNÖSNÖSNÖ , vi var i åby och där snöade det som tusan , jag fick is på mina klackar när jag gick kanske inte så smart av mig och inte ta så bekväma skor men men , på rundan vart vi lite skrämda först var ja skit rädd det vart skit mörkt och vi gick fel flera gånger , men till slut såg vi mashaller eller vad det heter som vi földe , första gången vi vart skrämda så rammla emma på en bergskant och jag efter . haha. Vi är så klantiga som för nån dag sen när vi rammlade i en vatten pöl -_- . på kvällen berättade emma påhittade spökhistorier. hon är ju såklart skit kul och alla tkr om att lysna på henne (:
Jag tog inte med mig kamran förlåt , men eh skulle ändå inte ha så mycket att fota på .
Hoppas ni får en bra halloween  , pusspuss <3

spökläger snart.

hej bloggen , nu ska jag snart iväg på spöklägret jag har skrivit lite om , vi ska nog gå i skogen där det sjäkvklart  är helt kolsvart och bli skrämda efter varje träd som kommer hehe ,  
Emma kommer snart och då ska vi gå upp till masku ' förra mio ' där minibussen kommer . det ska bli kul , men läskigt vi känner inga ledare som ska med heller .
Det är en kille som ska med som är jätte rädd . men han sa , EHH.. jag tar med mig en extra väska med 100 kalsonger i så går det väll bra eller? HAHA han är skön.
Nu har jag inte så mycket mer att skriva . Min bror sitter här och kollar hur man skriver blogg .
men vi hörs när jag kommit hem med lite bilder & så .
puss&kram , / evelina.

muums .. det satt fint ! :D

hej snyggingar ;D , jag kom typ nyss hem från min moster för ca en kvart sen , hon fyller år idag , vi åt massa gott ! :D mums. i morgon ska jag på spökläger , kul (: ja jag har inte så mycket mer att säga .
jo .... GRATTIS SANDRA :D <3

bilder från lägret.

hejblogen , nu har jag lagt in bilderna från lägret.
                           .

så här var dom . :)
jag ska snart ut med emma så kanske kmr några bilder , pusspuss.

stan+magont.

hej bloggen idag var jag på stan med min mamma&pappa det var kul i alla fall i början sen när vi skulle hem ungefär så fick jag jätte jätte ont i magen vet inte varför , tror jag behövde ' gå på toan 'när vi åkte hem så sa vi att vi skulle beställa hem mc det gjorde vi och jag väntade jag i bilden fyfan vad ont jag hade i magen då , tänkte bara hem hemhem . sen satt jag mig på toan derekt  sen vart det bättre hahahahah, sen har jag inte gjort så mycket mer kollat på tv o så .
på stan köpte jag , ett par jeans , skor , en t-shirt.
Jag kunde inte lägga in bilderna idag för jag har inte haft tid och hinner inte i dag så jag gör det imorgon förhoppningsvis .
visar bilderna på kläderna o skorna i morgon . pusspuss. <3

hemma.

hejbloggen , nu är jag hemma . eller jo jag kom ju til hem klockan 6 men ändå . det var skit kul på lägret , jag orkar inte lägga in bilderna idag ska kolla på real world om en halv timma , som sagt det var skit kul , vi var typ utanför norsholm tror ja i nån kyrka hahahaha ;p men det var en rolig helg . har inte mer att säga lägger inte bilderna i morgon.
ha en fortsatt bra lördag kväll . <3

R.I.P <3

pusspuss.

hej då nu åker jag på ett kort läger i en dag eller idag och imorgon vi hörs ! <3

teater&stan.

hejbloggen , snart ska jag & emma gå ner till stan kanske kolla lite , jag tror inte att vi hinner det men om vi gör det..
annars ska vi till teatern , imoegon ska vi på läger så vi ska köpa lite godis och lite sånt och ha med sig det , det ska blir riktigt kul :D , ja ska inte glömma kamran så det kommer bli bilder som säkert kommer vara roliga att titta på här sen så ni får kolla på lördag kväll eller söndag :D hehe.
ja det var bara det jag ville säga , puss&hej leverpastej <3

nu ringde emma så vi hinner nog kolla lite på stan kanske blir nått nytt vi får se :D


just det.

Igår gjorde jag tacos till familjen , vi har en hk ( hemkunskap ) läxa som vi ska göra , som jag redan har berättat tror jag .
Vi skulle blandannat göra en middag , så jag gjorde tacos. det vart supergott , det blir alltid över så jag och brosan tog det sista typ nyss.. Jag ville testa dom hårda bröden vi brukar alltid äta dom dära mjuka , men det var faktiskt mycket godare med hårda ( inte för att jag inte har ätit hårda skall ) . men det får vi fortsätta med muums.
 
( klickbara )
vist ser det gott ut . som min bror sa , det ser finare ut , som på ... resturang ;p
jag håller med  :)
________________________________________________________________________________________________

Idag ska jag bara ta det lungt , om jag inte går ut sen ett tag.
senare ska jag bara plugga , plugga , plugga & kolla på tv .
i morgon har vi so;prov . fyfan .
pusspåer<3

igår.

hejbloggen , här är lite bilder från igår.
   
vi var lite vid parken.   emma&jag.         vi har en lite anorlunda lek där vi typ ska prata så mycket vi kan utan att andas , haha det är faktigt rätt så underhållande :)

Sen på kvällen gick vi till skolan för vi skulle prata lite om lägret som vi ska till i helgen , det var kul (:
                                     
emma vill inte vara med på nån bild.              ?

Sen gick vi till jonna för vi skulle till willys och handla nått till kvällen .
Vi hade bara nån minut på oss att hinna så vi sprang och sprang. men sen när vi kom ditt så PRECIS stängde dom , typsiskt , men vi gick till kiosken och köpte lite godis ist. ;)

öppethus.

hejbloggen , snart ska ja på utväcklingsamtal i skolan ,alltid lika tråkigt och pisamt.
Ännu mer pinsamt när det är ÖPPETHUS när mitt utväcklingsamtal slutar..
På öppet hus ska ja och några till sjunga ;o vi fick reda på det igår , haha vi får se hur det går pusspuss.

godnatt.

hejbloggen , idag så skulle jag egentligen på stan med jonna men det gick tyvär inte..
Så jag stannade hemma och kollade på tv och åt lite och så sen så var jag med emma lite senare vi gick ut lite och bara tittade runt lite , och leka lite med M haha :p
Vi har en hemkunskap läxa som vi ska lämmna in senast v. 45 ? tror jag, ja där ska vi göra frukost till hela familjen , tillaga en middag med sallad , baka en valfi kaka , Handiska efter en måltid, sortera tvätt och tvätta en maskin, dammsuga minst ett rum , byta glödlampa , bädda .
som tur var är inget av det så svårt , men imorgon kanske jag ska baka en kaka till familjen som vi kan fika med senare under dan , sen på onsdag ska jag göra en måltid till familj , nått försag på vad för något? :)
Imorgon börjar vi 9:10 skönt , nu är jag super trött och lägger mig nog och kollar på tv en stund .
så ha det så bra . pusspuss
evelina,

btw ;
jag måste fråga nån som kanske kollar på mtv rätt så ofta , varför står det att punk't börjar klockan 11 ? när det inte änns gör det , det är det dära soutpark eller vad det nu heter , sen efter står det ex-effect men det är väll inte heller?, haha jag underade bara om nån viste nått .
nu ska jag kolla på amrican got talet ändå så hejdå. <3

det var ingen tjejkväll.

eller jo det var det , med mig emma och emma iaf :D , det var ändå kul och mysigt :)
vi var inte hos jennifer heller då som ni nog fattar , för hon fick inte eller hur det nu var. men men kul var det iallafall.
    
emmaeliisabeth.devote.se  <3                                       eeemmaaaaa.blogg.se <3

tjejkväll. <3

hejbloggen , idag ska jag , jennifer .  emmaw , jonna & emmaf  ha tjej kväll hos jennifer . great ! :D
Jag lägger in bilder ikväll , om jag inte glömmer kamran som ja brukar göra. vi får hoppas på det bästa.
Snart ringer nog emma så får vi se vad som händer , pusspuss

PEACEANDLOVE.


ni är underbara vänner <3 bara så ni vet.


JONNA&EMMA.
ni betyder så sjukt mycket för mig , ni finns alltid där .
glömm inte att jag älskar er vad som än händer. <3

en ny kofta.

hejbloggen , ny&ny jag köpte den i tisdags :p
idag iskolan på hemkunskapen gjorde vi spagetti och köttfärssås mhhm.. undra hur det gick?
jo vi gjorde spagetti och sen köttfärsen sen efter en kvart ungefär hörde jag och emma nån säga OHH!!! det är ju möggel i den här tomatpurèn , så kom våran vikare o sa ; ojdå. och ingen hade ju tagit i det FÖRUTOM jag och emma och vi hade ju inte märkt nått heller , (haha) så ví sa till att vi inte skulle äta det där .. men han sa bara ; JAG KAN TA DET ! :D
konstig typ haha , men vi fick göra om det såg rätt så gott ut iaf , sen skulle jag börja äta , jag sprang till paperskorgen och nästan spydde , fyfan.. sen sa emma va det äcklig? ;o så spackade hon , det såg ut som hon skulle börja tjutta : FYFAN VAD ÄCKLIGT!! alla kollade haha . men men vi slängde allt så var det inget mer med den saken:P
Just det vi fick vårat skolfoto idag , det är ju faktiskt inget kul .. jag hatar att få det fast sammtidigt spännande . fy. emma var helt K-KLOCKREN det första man ser är hon aso jag svär . skit söt vart du gumman (<3)
Jag tänkte som sagt visa min ganska nya kofta .
 
nu har jag suttit här ett tag och undrar vad alla säger när man har 'inget nagerlak på några ställen) haha eller hur ska man säga det finns ett ord som många säger typ ; ursäkta att jag har ....
haha skitsamma . men som ni ser så har mitt nagerlak flagat haha så kan jag säga .
nog med babbel nu ska jag iväg till willys och köpta mölk och sen nått gott till ikväll .
jag och emma ska kolla på CAMPROCK .  ( disney channel kl : 19:00 )
PUSSPUSS/EVELINA.

PS: fläcken på mina tights är bara lite köttfärssås , som emma råkade skvätta på mig . så nivet ! :P

teater.

hejsan , snart ska jag iväg till emma&jonnas teater , eller tror jonna ska sluta (?) jag vet inte riktigt om jag ska börja där .. men jag ska gå en gång till iaf och se ennu en gång , vi ska ju börja dans oxå vi tre superkul !<3
hinner inte skriva mer nu ska gå ner till spårvagnen , puss&kram.<3 

RSS 2.0