TILLBAKA.

HEJSAN bloggen , det var så länge sen så jag inte äns kommer ihåg själv nån gång vid nyår eller , jag orkar inte kolla hehe. Men iaf anledningen till att jag inte har skrivit några inlägg är för att datorn har varit sönder en långt tid sen lämmnade vi in den för att laga den så pappa hämmtade den i förrgår. Ja vad ska man skriva nu då idag iskolan hade vi matte prov jag fick G YES ! Jag trodde inte jag skulle klarat jag var inte tiktigt säkert på kapitelt men det gick ju bra iaf.
I förrgår var jag hos sara min kusin som fyllde 13 år , grattis igen ! Det var jätte kul släkten var där och det är ju alltid lika roligt. Sara åka med oss hem sen så sov hon över här .
Just det som ni kanske vet säljer jag aftonbladet varje lördag och söndag.
Sara skulle följa med mig och sälja hon har gjort det en gång tidigare& hon tyckte det var rätt så kul så hon ville göra det igen , men iaf det jag skulle säga var att  , när jag kollade om tidningarna hade kommit så hade dom inte kommit än jag tänkte nej dom kanske är lite försenade , så jag gick och la mig ett tag till , sen kollade jag igen inga tidningar där . Sen kollade jag och sara om och om igen efter några minuter men ikke sa nikke , sen gick jesper utt och kollade om dom var där så var klockan 11 och jag brukar gå utt halv 10 , så kom han in och sa dom ligger ju där? Så sa jag det gör dom inte alls , så sa han okej nahe. Jag trodde ju honom inte efter som jag hade väntat 1& en halv timma .
Jag ringde ditt och frågade aftonbladet vart mina tidningar var och dom sa dom kommer nog snart. Jag väntade och klockan vart 12 och jesper kom in och sa ska ni inte gå med tidningarna så sa vi men dom har ju inte kommit än?
jo jag sa ju det för en timma sen , sara gick med utt och kolla så låg dom där bakom dörren och vi hade kollat där dom brukade ligga , dom hade alltså legat där sen klockan 8 på ett annant ställe , fyfan vad tjurig jag blev , jaa men det gick väll bra iaf men inte lika bra det brukar att gå.
Ni kanske inte fattade ett dugg vad jag pratade om haha men men .
Nu ska jag gå och möta Emma pusshej <3


RSS 2.0