marley and I

Hejbloggen, idag var jag på bio med emma vi kollade på Marley&Jag , Filmen var inte en toppfilm presic men det gick väll att se på den , i slutet var det rätt så sorligt och mer än halva salen säkert började gråta, emma kollade på mig två gånger sen frågade jag varför hon kollade på mig , så började hon garva för hon trodde att jag grät , sen skrattade jag för hon skrattade o då märkte vi att det var massor runt om kring som satt o stor tjöt så tårarna bara rann. Då gjorde jag och emma motsatsen självklart vi SKRATTADE och dom andra STOR tjöt. När vi skulle gå på toa efter filmen så var det massor som stod i kön som torkade av den rinnande mascaran. Det var iaf en rolig dag och imorgon är det teater, innan det ska jag och emma gå på stan och kolla om vi hittar något, det får vi hoppas jag vill ha kläder!
 Man får hoppas att ni har haft en bra lördag , kisses and hugs.

våffeldagen

hejbloggen , det var ett tag sen. Idag är det våffeldagen och jag åt nyss två stycket, man blir så himmla mätt bara på en. Idag var jag med emma en snabbis på fritidsgården för att betala till örebros badhuset som vi ska till på påsklovet.
Just nu kollar jag på made på MTV , tre bästa vänner som tävlar om en roll i en serie.
Nu har jag inte nått mer att säga, en sak KAN DET INTE BLI SOMMAR!?!?
 / evelina.

lördag 21/3

hejbloggen, idag har jag mamma och kasper varit på maxi i handlat mat så kollade vi lite i affärerna , men vi hittade inte något spessielt lite små saker , mascara o lite sånt. Jag har glömt att visa mina väska ja köpte förra helgen.
 
det är lite svårt att fånga hur den ser ut på bild men det får bli två bilder iallafall.
Idag ska vi äta tacos sen kommer helene o tommy och då ska vi sjunga karaoke o så.
Nu kan ja inte skriva mer , hejdå.
pusspuss.♥ ☮

shopping. :)

hejbloggen, idag har jag varit på stan med emma igen , idag hittade jag iaf två saker ett par jeans legins och en t-shirt.
Anledningen till att jag inte skriver så många inlägg är för att jag är så LATT jag orkar inte skriva inlägg varje dag men det får bli lite då o då mest för mina vänner o släktingar så dom får se vad jag gör och så . Jag är ju inte lika aktiv som jag förut när ja skrev om allt från mode till kändisar, olika sortes tips som smink o så vidare då hade jag många läsare o många kommentarer men ja nöjer mig mig vänner o släkten men självklart kan andra läsa oxå om dom gillar min blogg som nästan inte handlar om nånting lägre haha.

Här är några bilder från de ja köpte.
   
   
make love not war - 99 kr på cubus.
leginsen- 280 vero moda.

jag brukar inte använda grått , vet inte varför men dom leginsen var faktiskt snygga.
puss&kram


bussen.

hej, idag efter skolan åkte jag och emma till stan för att ta bussen till bussfabriken för att fråga efter prao plats men då sa hon att dom inte tog emot prao elever , sen tänkte vi åka till maxi o kolla lite , då såg vi bussen komma så vi sprang som bara den , men bussen stanade mitt på gatan för han såg att vi sprang , sen när vi kom in i bussen körde han direkt så ja flög rakt in i väggen , haha. Sen kollade vi lite på maxi sen när vi skulle hem var det en kille som åkte samma buss o där inne sitter en annan man.

killen : va fan kollar du på mig för?
mannen: haha, du är allt en rolig grabb du. ( tittar fortförande bakåt där killen satt )
sen hörde vi inte vad dom sa.
Sen när killen skulle gå ..
mannen : du är allt en rolig grabb du ..
killen: Vad fan vill du ? :o

Haha vad vi skattade.
Det var en rolig dag bortsätt från att vi inte fick prao;n . ha det bra pusspuss.


melodifestivalen genrepet andra chansen 09.

hejbloggen , idag har faktiskt jag och emma varit på melodifestivalen fast genrepet dårå, ( vi gick gratis biljetter från aftonbladet ) Det var jätte roligt , specielt när dom gjorde fel o sånt . Sen kollade jag förstås på kvällen oxå dom gjorde nästan exakt samma fast inte riktigt . Jag la upp massor av bilder på bilddagboken förut så jag orkar inte hålla på att lägga upp alla här det får bli nån dag när jag orkar kanske imorgon men ska inte lova nått,det var ju rätt så många bilder.
Den låten jag tycker var bäst idag var nog rigo feat red fox - i got you den är låten är grymt bra fast jag vet inte om den passar i melodifestivalen kanske... eller jo. Sen tycker jag att nästan alla låtar va bra eller inte snälla snälla det är nog inte så många 15-åringar som gör det tror ja nog inte! haha och låten higher higher är tråkigt att dom har härmat velvets låt den är faktiskt rätt bra men eftersom man vet att det inte är 100 % deras blir den inte rika bra länge.
Skulle vara roligt om någon läser och skriver vilken låt dom tyckte var bäst.
Men nog pratat nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv upp klockan 9 som vanligt varje lördag&söndag...
pussokram skummbanan.

stan med emma.

hejbloggen , idag var jag på stan med emma , jag blir helt galen jag trodde jag skulle komma hem med några påsar men va tusan det finns ingeting på stan! fast det kanske är för att jag är där för ofta, hehe.
Jag köpte bara ett brunt långt linne sen håringpackning. Sen när jag kom hem så satt jag mig bara vid datorn o kollade lite på tv det är min dag. I morgon är det sista dagen den här veckan för vi har studiedag på fredag gud va skönt att sova ut! Men nu ska jag nog ta att stänga av datan och bara lägga mig o kolla på tv eller film ett tag , pusshej.

RSS 2.0