När sara sov här.

jag har inte sagt att vi är normala.

ni har inte påstått att vi är onarmala eller vad säger ni ? :D puss.

mina älskade uggs :D

hejbloggen , en riktigt seg dag i dag SÖNDAG. jag har absolut inget att göra hitta på nått ? (a)
Igår färgade emma mitt hår det mörkt mörkt nästan svart ups... men men det kmr ändå åka utt snart så det blir lite ljuasre . annars vart det väll helt okej :) vi kollade oxå på film och åt godis o drack cocacola , mys. Idag vet jag inte vad jag ska göra klockan går så himmla sörligt . idag gick dt skit bra rent ut sagt att sälja afton bladet jag behövde inte äns gå på hela min gata sen var dom slut . bra! jag fattar inte att jag orkar att gå upp tidigt varje helg lördag och söndag ocg sälja tidningar vilket liv . hahha men om man vill ha pengar så .. jag vet inte riktigt hur länge jag ska sälja det får vi se .
ni får ha en bra dag så hörs vi när vi hörs :p , pusspuss på er alla.
 
mina älskade uggs haha . <3 kärlek til dom varma super sköna dojorna . haha .

jag vill ha..

saker jag vill ha JUST nu ... nån som kan köpa det ått mig (a) haha.
snart är det ju julafton & sen fyller jag ju 15 om snart 2 månader . kanske det blir nått av mamma&pappa iaf .


  

( Inte just dom som är på bilden )

dunkkurraglömma .

idag snöade det förfult här i norrköping , riktigft mysigt men självklart inte när allt smällter och blir slask av allt ihop inte kul.. Idag va jag och emma på skolan och körde dunkkurragömma där i mörkret fett kul var det :D

Igår så fick vi hem lappen från ellos att vi kunde hämmta ut en packet på OKQ8 jag ville så gärna ha det ( mina uggs var ju där i ) så jag sa till mamma kan inte jag åka och hämta packet , då sa hon att hon var tvungen och fråga om det gick , det gick men jag var tvungen att ta hennes lägg  ^körkort^ så jag tänkte nej vad kallt det är ... så jag tog bilnyckarna och tog bilen det var sjukt läskigt .. jag viste inte hur jag skulle göra men jag ville ju värkligen ha packetet....
hahahhaa nejdå jag bara skoja .. jag tog cykelt och körde i väg i världens kallaste väder , och det ligger ju inte så jätte nära heller , men men om man vill ha nått ska man kämpa för det eller vad man säger . hehe.
imorgon kan jag visa en bild på mina uggs , fast egentligen helt vanliga svarta men ändå för dom som inte vet vad uggs är men jag tror dom flästa vet det . men ni får ha det så bra , pusspuss <3

hårinpackning&ansiktsmask.

hejbloggen :) . just nu sitter jag här med hårinpackning och ansiktsmask . jag hat inget annat att göra ( eller jo egentligen plugga men jag orkar nt ). Masken börjar svida nu , ajaj haha fast det visar bara att det hjälper :)
Idag iskolan var vi på moppeskola så himmla kul . vi testade olika mopeder och körde tunt två olika banor och fick kolla på alla skylltar och veta vad man ska göra och allt . superkul var det iaf & JAG rammlade inte :D yey.
imorgon har vi no prov som jag VÄRKLIGEN måste tränna på sen . gud vad jobbigt . är det nått bra på tv idag föresten ? .
det måste jag kolla. jag hoppas ni får en bra dag , pusspuss. <3

varför kan man inte ladda upp bilder på publishme ;o (?) nån som vet.

grattis alla pappor :p

GRATTIS PAPPA PÅ FARSDAG.
<3

hej bloggen idag har jag nt gjort så mycket sålde aftonbladet det gick väll som det brukar , bra !
när mamma kom hem så åkte vi till morfar & fikade lite och så :)
han fick massor av chocklad & loter , han vann sammalagt 70 kr tror jag , det är ju bra.
han bjöd på tårta , glass , bullar & olika kakor o dricka . det var gott men jag fick lite ont i magen fast jag nt åt så mkt haha . nog pratat om det . Imorgon är det skola igen jobbbiiiiigt! menmen det är väll ungefär 6 veckor kvar till vinter lovet , HÅLLUT EVELINA . inte nått mer att skriva , hejdå xoxo.

ikväll är det sanningens ögon blick med linda rosing om ni inte redan viste det :) 21:00 på 5;an


har nån tips på nån bra rouge? :D

yey snart kommer mina efterlängtade svarta uggs , jag eller ( mamma ) beställde uggs till mig och lite kläder & benvärmare och lite smått och gott . allt kommer i mitten av november förutom en cardgan.
ville bara säga det !  :P

Varför jag skrev det här inlägget var  för jag skulle fråga...
har nån nått tips på ett SUPER BRA ( inte så dyr )  rougue ?
så ge mig gärna en komentar (:

hahhha jag bara älskar skrattande bebisar . hhahah!

jag lovar nog världens sötaste bebis ja någonsin sätt . hhehe.

booooooring day.

shuuu, idag har jag inte gjort nått ändaste dugg förutom gjort lite matte sen kollade på tv & suttit vid datan , skulle egentligen ut med emma men hon skulle städa sitt rum o så :/ .
Ja imorgon ska ja på stan & köpa lite kläder o hårfärg tror ja . inte nått viktigt att skriva ville bara säga att jag har jävligt tråkigt pusspuss :D


nu kommer några bilder.

guten tag ! :D Det vart lite sent igår när jag kollade på andra avenyn sen kollade jag på några klipp på youtube så jag hann inte var tvungen att sova . men nu kommer dom.
              


Hoppas ni inte trodde att det var roliga och massor av bilder nu haha .  
__________________________________________________________________________________________

Idag ska jag och emma gå på konfirmation . :)
puss&kram ha en bra dag .


igår&idag.

hej bloggen .  Jag hade inte tid att skriva blogg igår jag hade fullt upp . Fört sålde jag aftonbladet , som jag inte har skrivit men jag har bärjat sälja aftonbladet varje helg , måste gå upp klockan nio varje lördag & söndag , men det är faktiskt skönt med lite morgonpromenad eller lite och lite det blir väll typ 2 timmar och nu börjar det bli SVIN KALLT , nästan under 0;an. Ja sen efter det gick jag hem och åt blev väldigt hungrig , sen skulle vi till min farmor ett tag för vill skulle spela bowling och hon blor nära där . Efter vi hade spelat bowlig så gjorde jag massa småsaker som tog lite tid .
Idag var jag på badhuset med emma skojsigt , men det var några killar som följde efter HELA tiden .. aja .
Det var roligt ändå. Sen åkte vi ner på stan och köpte oss en kykling kebab så himmla gott !
Den här veckan har jag värkligen fult om .

MÅNDAG: badhuset.
TISDAG : konfirmation.
ONSDAG : ska sola och ( kanske ) gå på stan med j&e.
TORSDAG: teater.
FREDAG : kanske bio med jonna (?) annars blir det den ändå dagen jag kan ta det lungt ,
LÖRDAG: aftonbladet.
SÖNDAG : aftonbladet & städa rummet.

Nu tänkte jag kolla på andra avenyn på svt play.
Efter det tänker jag lägga in lite bilder från halloween .
puss&kram skumbanan , o den var bra . haha

RSS 2.0