jag har färgat håret.

hejhej , jag har tröttnat helt på allt blogga nu faktiskt eller jag kanske har lite tålamod kvar , men om en vecka eller så , så tror jag att ja kanske börjar igen lite varjedag med några bilder om vad som hänt och så .
Ja igår färgade jag håret. och jag ska visa resultatet :p

   
VAD SÄGER NI ? vart det bättre än förut?

ha det så bra så hörs vi snart igen.

madde.

innan bloggpausen.





madde 20-år dog för några dagar sen . Nu har det startats en insamling till minne av henne och jag hoppas att alla som läser detta går in och skänker en slant på länken . http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Den-javla-idioten/?mode=3 .

hoppas du har det bra i himeln. <3

pause kanske.

hejbloggen , jag funderar på att ta en pause eller helt enkelt sluta men självklart läsa andras bloggar , jag har inte så mycket intresant i bloggen men om det händer nått spess så kanske jag lägger in lite då och då iaf jag har tråkigt . så förlåt för dom som faktikt tycker att min blogg är rätt så intresant haha .
men jag börjar med en blogg pause i några dagar så vi hörs.
puss , hoppas inte det gör så jag får mindre läsare jag kommer igång på nytt snart igen ' kanske '

aikido.

hej . Idag hade vi aikido på pekingspelen . jag tror nog att dom flästa som läser min blogg iallafall vad vad det är hehe .
Hela klassen hade aikido , typ som judo/självförsvar , det var faktiskt rätt så kul . Jag tror jag berättade att vi hade spelat tennis också jag är lite glömmsk orkar inte kolla :P , men iaf nu har jag klippt 2 stycken , det är som ett papper med små lappar som man klipper bort för varje aktivit och sen när veckan är slut så lämmnar dom väll in alla lappar sen så ser man vilken skola som har mest och den skolan vinner pengar eller nått sånt jag har inte hägt med riktigt.
Imorgon ska vi göra 3 eller 4 till kommer inte riktigt ihåg vad vi skulle göra då , jag & emma hade iaf samma .
nu ska jag vänta på att amrica got talet som börjar 22:40 nått sånt , jag var sugen på att spela bubble trubbel haha så jag gör det :P ,   ha det så bra. pusspuss.

12 september.

hej bloggen , jag har börjat tröttnat på att blogga faktiskt , är det nån som läser min blogg som tycker det är intresant (?) nej jag tror fan inte det . men men man är ju beroende konstigt nog , fast jag inte skriver lika mycket nu som förut och inte lägger in på intresanta inlägg ehh .. jag skriver när jag har tråkigt ibland kanske det kommer in nått smått som är lite kul iaf eller vad säger ni ?  jag sitter här och dricker fanta exotisk trill , eller vad den nu heter. älskar den , sen lite godis till oxå . Idag var ja iskolan som vanligt vi hade hem kunskap vi gjorde grekis sallad och åt bröd bagetter. gottgott.
Imorgon ska ja vara med emma och jonna kanske jonna , vi får hoppas det  . <3 det blir säkert KANON.
puss&kram till er. / evelina.

btw : mina bröder fyller 12 år på onsdag vad kan man köpa till två tvilling bröder som är 12 år ? TIPS (?)

skolfoto imorgon.

hejbloggen (: , idag har jag varit i med mamma på stan och maxi , vi skulle leta lite kläder och så bland annat till skolfotot i morgon , jag hittade ingeting , bajs . jag får ta något som jag har hemma shitsame. iaf jag hittade en tun svart kofta jag har redan testat den en annan gång och jag älskar den (: i förr går va vi på ikanohuset . där köpte mamma svarta långa tights och en lång lite tjockare tröja åt mig super skön och fin , ja kan visa bilder kanske imorgon på sakerna. sen åkte vi till min farbror och firade min kusin som fyllde 5 år . det blev mat & tårta och lite godis . kul.
ja vad ska jag ha på mig på skolfotot då ? :o jag har faktiskt ingen anning , elr jo jag kanske tar mitt linne från gina tricot med fjärilar på det är ju ändå bara överdelen som syns nästan inte äns det bara huvudet och lite av över delen eftersom jag alltid har fått ståt up för att jag är rätt så lång .
hoppas ni har haft en bra helg. snart ska ja kolla på ensam mamma söker , haha inte så mycket annat att glra ska platta håret sen orkar inte hålla på med det imorgon .
oxox/ evelina.

haha så gööööliga.

hejbloggen , idag var jag med emma vi vart typ attakerade av 10 små pojkar med typ sån därn sjut sak med toarulle och balsong sen skjuter dom stenar , ajfan vad ont det gjorde haha xd , men sen gick det över gränsen aso .
först började dom springa och slå med o massa sen var jg tvungen att skrika *** åt dom sen så ah sprang dom efter , så gömmde jag mig bakom busken så tog dom emma och slänge ner henne på marken sen typ ströp henne hon hade ont skit länge efter , sen sparkade dom henne i magen o massa . sjuka ungar aso :s .
sen när emma sa vad dom gjorde lite fort puttade jag en kille rakt  ner i asfalten han ba ; vad FAN GÖR DU DIN FITTA! jag ba stog där (?) sen så gick vi till deras föräldrar för dom nt trodde att vi vågade o sa till deras föräldrar att dom fan ska ta dom dära jävla sjutsakerna ifrån dom och dom var såklart helt chockade och typ jag ska prata med han , oblablabla.
sen har vi köpt glass o gått o pratat lite o så (:
sen när jag skulle hem var inte min brosha hemma och de var bara han som hade nyckel för jag flömmde min i skåpet i skolan typiskt så jag har cyklat runt i 2 timmar och letat efter honom sen satt jag utanför dörren skit länge och väntade snacka om att jag fröss aso , men sen kom han till slut . jag kom nästan PRECIS till idol .
puss på er. <3

hahaha så söta! . <3

idol 2008

idol 2007 tänkte jag skriva . ja idag var det ju första idol audion , älskar det programet så himmla kul (: men undrar lite om den nya idol juryn  , dom var lite taskiga , men hahaha så jävla sköna spessielt han .. vad heter han hm.. ah i iaf den tjocka killen . haha så skön.
Idag var jag med ronja , vi har drogat oss på rulltårta sjukt gott! sen köpte vi vinnigum , ja vi han nt göra så mycket elr just det vi spelade ni tv spel och sen kollade på tv . men men . har inte nått mer att säga så ha det bra.
puus E .


shuu.

hejbloggen , förlåt för att jag inte har skrivit nått på sistonde . men jag har såklart inte haft tid , i helgen som var nyss så sov jag hos min kusin angelica : http://filippasmamma.blogg.se sen nästa dag åkte jag till bussfabriken med henne och hennes dotter filippa , det var kul. sen har jag inte haft så mycket tid att skriva .
men iaf i dag iskolan så skulle vi läsa upp en artikel men sen så bästämmde våran svenska lärare att vi skulle spela in med en kamra , och alla ba: VAAA? NEJ KALLE !!!!!
haha men som tur var så fick vi vara ensam med honom och spela in.
men sen efter när alla var klara satt han på videorna på en stor skärm till och med ^bloopers ^ eller vad man ska säga och precis när jag skulle komma ås sa han vi kollar på det nästa lektion , jaba YES !. men gud så pisamt det är , fast jag liksom känner alla .
haha anyways. ha det så bra.
pussokram. / evelina.


RSS 2.0